lørdag den 27. november 2010

Billig bilservice på autoværksted i Helsingborg

I Helsingborg findes talrige autoriserede bilforhandlere og reparatører, hvor du virkelig kan spare penge på de obligatoriske serviceeftersyn.

Motoren spinder, og den kører derudaf komfortabelt og sikkert, og alt er som det skal være med den kære bil. Men kilometertælleren nærmer sig et ciffer, som fortæller, at et nu er ved at være tid til serviceeftersyn. Og, det er lidt øv for mange bilister, fordi sådan et værkstedsbesøg ofte er en ganske høj post på bilbudgettet, når man skal have vognen igennem det obligatoriske eftersyn. Men som selvfølgelig ingen fornuftig bilejer ignorerer, da der ellers vil mangle et værdifuldt stempel i servicebogen.

I andre tilfælde er der måske et eller andet ved bilen, som påkræver reparation hos en mekaniker. Ligegyldigt om det drejer sig om et obligatorisk serviceeftersyn eller om reparation, er der tydelige økonomiske fordele ved at få det gjort i Sverige. Flere prisundersøgelser viser, at der faktisk kan være pæne summer at spare på at få det gjort i Sverige.

Kæmpe udbud
I Helsingborg og nærmeste omegn findes et hav af autoriserede bilforhandlere med egne autoværksteder. Der findes næppe der bilmærke, som ikke er repræsenteret af mindst en forhandler i Helsingborg. Danske bilejere kan typisk drage fordel af både en generel lavere svensk timeløn samt den lavere svenske kronekurs i forhold til den danske.

Og så kan man naturligvis – hvis man er smart – kombinere et værkstedsbesøg med en indkøbstur og opnå yderligere besparelser i forbindelse med indkøb. Selv når færgebilletten medregnes. I selve Helsingborg findes flere end 500 forretninger og supermarkeder, og tilføjer man det nære oplands mange varehuse, løber antallet af indkøbsmuligheder yderligere betragteligt i vejret. Tag bare det store indkøbscenter Väla med sine 110 butikker – alle under tag.

Gratis indkøbstransport
Mange af de autoriserede autoforhandlere og reparatører tilbyder faktisk som en del af servicen gratis transport til fx Väla eller ind til centrum. Ellers holder bybussen ved visse værksteder omtrent lige uden for døren. Atter andre steder tilbyder en leje/lånebil enten gratis eller for få penge.

1 kommentar:

  1. det er nærmest umuligt at læse teksten på denne side

    SvarSlet