lørdag den 23. april 2011

Stöten et skisportssted for hele familien

Når familiens medlemmer ikke er på samme niveau på skiene, er det vigtigt at finde en destination, hvor alle får noget ud af jeres skiferie. Sådan et sted er Stöten, der tilbyder et varieret skiløb både til nybegyndere og skifanatikere.

Varieret skiløb med stor faldhøjde
Stöten er kendt for sit varierede skiløb med 30 pister i alt og 20 lifter, der fragter dig rundt i terrænet. Største faldhøjde på 270 meter i Sälen – forskellen mellem top og dal på fjeldet – giver muligheder for gode nedfarter på de lange pister.

Pisterne i Stöten er så gode, at de har lagt sne til de svenske mesterskaber i slalom og storslalom, og så har området den eneste World Cup-bakke i Sälen, der hvert år lokker masser af konkurrenceskiløbere til for at få finpudset teknikken.

Sjov for børn i Stöten
En af de store attraktioner for de små er Stöten Fun Park. Et område der byder på masser af sving og hop og ikke mindst en enorm hoppepude, hvor du kan træne flyvende skihop og roterende saltomortaler. Som et af de få steder i Sverige kan du fodre din indre stuntman på The Big Air Bag, både på ski og på snowboard, og uanset dit niveau, lander du altid blødt. The Big Air Bag er så avanceret, at professionelle stuntmen bruger den til at øve deres teknik.

Du kan også melde dine børn ind i Varg klubben, hvis præsident er Stötens maskot, ulven Vargy. Vargy arrangerer masser af børnevenlige aktiviteter, som skattejagt, scooterture, sodavands-afterski og skikonkurrencer.

Eventyr, wellness og gang i den
Efter skiløbet byder Stöten på en lang række aktiviteter for hele familien.

De modige kan tage med på en eventyrlig 20-kilometers scootersafari rundt i det snedækkede område eller en 1,5 kilometers tur med hundeslæde. De, der vil forkæles, kan booke en massage eller en tur i kurbad, mens de, der gerne vil feste, kan bestille en bowlingbane tilsat discokugle eller tage på afterski på Stötens barer eller natklub.

Fakta om Stöten
  • 18 lifte
  • 29 pister: 21 grønne, 2 blå, 3 røde og 3 sorte. I alt 35 kilometer
  • Længste nedfart 2,6 km.
  • Største faldhøjde 370 meter
  • 15 km langrendsspor
Fra Stöten til
  • Gøteborg: 500 km
  • Helsingborg: 665 km
  • Malmø: 770 km

Ingen kommentarer:

Send en kommentar