torsdag den 6. december 2012

Branäs – det sikre hit

Et godt valg for børnefamilierne, og så ligger Branäs tættere på end de øvrige svenske alpine skidestinationer.

Allerede fra starten af december er der garanti for sne på skipisterne i Branäs, som ligger en behagelig dagsrejse i bil ca. 600 km. nord for færgelejet i Helsingborg, og køreafstanden er ca. 100 km. kortere end til de fleste andre svenske skianlæg.

Branäs har et af norden bedste og mest omfangsrige system af snekanoner. Dernæst er Branäs en af de mest populære skidestinationer i Sverige for børnefamilier. Faktisk er stedet fire år i træk udpeget som det bedste for familier med børn. Medvirkende til denne flotte position er bla., at børneområdet i dalen er flyttet og udvidet til i alt tre lifte og et rullebånd. På toppen er børneområdet blevet udvidet til to lifte, et transportbånd og kælkebakke.

Selvom Branäs ligger sydligere end de fleste andre destinationer i Sverige, er højdeforskellen 415 meter med eksempelvis 300 meter i Sälen længere mod nord. Et koldt klima. Masser af vand og et moderne og effektivt snekanonsystem betyder desuden, at Branäs er snesikker.

Imponerende udvikling
Branäs er en af de destinationer, som har udviklet sig mest de seneste år. For ti år siden var her blot 1.650 senge, mens der i dag er 5.500 sengepladser. Faktisk er det muligt at holde ferie fra første minut. I Branäs er det nemlig ikke kun muligt at forudbestille et liftkort. Du kan også leje støvler og ski til hele familien hjemme fra sofaen i Danmark – o ski, støvler og liftkort befinder sig i hytten eller lejligheden, når du ankommer.

Branäs
Branäs
Gæsterne i Branäs sætter også pris på stedets gondol. Kun Branäs og Åre har dette tilbud i Sverige. I Branäs betyder det, at både nybegyndere og erfarne skiløbere kommer rundt i terrænet uden problemer. Og forældrene tør lade børnene køre alene. I Branäs, hvor der er godt en kilometer pister, fører alle veje til gondolen. Det er muligt at løbe på ski til kl. 19 hver aften.

Land på hovedet uden det gør av
Sidste år investerede Branäs i en Bir Air Bag. Det er en kæmpe hoppepude, som sikrer, at det hverken gør ondt at lande på ryggen, maven eller hovedet, når du udfordrer dig selv i terrænparken.

Desuden er her skicross, snowcross, scootersafari, hundeslæde, gratis adgang til svømmebadet i Sysslebäck og aktivitetscenter for alle under otter år er andre trækplastre i Branäs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar